Sinds 2007 wordt het Zorgzwaartepakketten (ZZP)-Registratiesysteem u kosteloos aangeboden door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Destijds konden de meeste zorgaanbieders zorgzwaartepakketten nog niet in hun eigen cliëntregistratiesystemen verwerken. Inmiddels is de realiteit dat vrijwel alle zorgaanbieders dit wel kunnen.

De noodzaak om het ZZP-Registratiesysteem te onderhouden is daarmee komen te vervallen. Maakt u nog gebruik van het ZZP-Registratiesysteem of wilt u daaruit nog gegevens exporteren, dan kunt u dit nog doen tot 1 juli 2012. Wilt u gebruik blijven maken van het ZZP-Registratiesysteem, dan kunt u dit aangeven via e-mail. Er zal contact met u worden opgenomen over de condities voor het verdere gebruik van het systeem.

Het ZZP-registratiesysteem is een beveiligde webapplicatie waar u gegevens kunt invoeren. Met het ZZP-registratiesysteem heeft u een actueel beeld van alle intramurale cliënten, hun zorgzwaarte en de bijbehorende ZZP's. U kunt nieuwe cliënten toevoegen, bestaande cliënten veranderen of cliënten uit zorg melden. Ook kunt u bepaalde rapportages genereren. Aanbieders maken vrijblijvend gebruik van het ZZP-registratiesysteem. Het is dus niet verplicht uw gegevens hier te registreren.

Onze kennisgebieden:

Java
PostgreSql
Android
IOS
ActiveMQ / JMS
Webservices / SOAP
MongoDB
Asterisk

Crolox werkt o.a. voor:

                                              

Go to top